Anton

Anton Amandanpoika Höperö-KarhuAnton on 12.5.2011 syntynyt sininen maatiaiskolli.

Anton, ensimmäinen kissani, on seurallinen ja rohkea jokapaikanhöylä. Rauhallisesta perusluonteesta huolimatta Anton innostuu usein leikkimään ja saa pari kertaa päivässä kunnon villit. Silloin lentävät matot ja tyynyt - ja kirjahyllytkin. 

Anton noutaa mielellään palloa, keikkuu emon hartioilla ja tulee seuraksi aivan kaikkialle. Uudet ihmiset Anton ottaa vastaan iloisesti ja tulvillaan kiinnostusta ja tuttavallisuutta. Jopa siinä määrin, että Anton kiipeilisi vieraiden hartioilla yhtä miellään, kuin emonkin. 

Anton juttelee silloin tällöin ystävällisellä hiljaisella äänellä, mutta vaatii huomiota myös kovaotteisemmin, jos tuntee olevansa laiminlyöty. Jotta mieli pysyisi virkeänä Anton on opetellut emon kanssa hieman naksutinkoulutusta ja kotitarpeiksi agilityä. Takajaloille nouseminen, tassun antaminen ja kosketuskepin käyttö sujuvat hienosti, mutta hauskempaa on kuitenkin hyppiä tuolilta toiselle ja esteiden yli, ryömiä tunneleista, pujotella ja ryntäillä emon heitteleminen palkintoherkkujen perässä pitkin asuntoa.

 

2 kommenttia:

  1. En muista oletko asiasta jossain jo maininnut, mutta kuinka paljon Anton painaa? Hänellä ja omalla kisullani on aikalailla sama ruumiinrakenne, joten ajattelin että olisi kiva seurata Jagon kasvua, kun on jotain mihin verrata. :)

    VastaaPoista
  2. Hei, anteeksi että vastaan näin myöhään, en ollut huomannut kommenttiasi! En ole päässyt punnitsemaan Antonia (luotettavalla vaa´alla) kuukausiin, mutta viimeksi punnitessa se painoi hieman reilut 4 kiloa :)

    VastaaPoista