torstai 7. helmikuuta 2013

Tunnustuksia ja haaste!


Blogissa odottikin todella iloinen yllätys: kivojen, kannustavien kommenttien lisäksi olemme saaneet kaksi tunnustusta ja haasteen!

Ensimmäinen tunnustus tuli Trio MiuMaulta ja herra Nilssonilta Lämmin kiitos :)


Tunnustukseen kuuluu kertoa viisi omituista tapaa. Tämä vaatiikin hiukan miettimistä... Pitää harkita, mitä tässä kehtaa tunnustaa! 

1. Pystymme tilaisuuden tullen nukkumaan 16 tuntia putkeen.


Eikä tee edes tiukkaa. Emo koisii vällyjen välissä ja Anton emon jalkojen välissä.

2. Olemme vähän sottapyttyjä.


Kirjat on hyvä jättää kätevästi siihen sohvan viereen lattialle ja kissanlelut löytyy helpommin nurkista kuin laatikoista ja sukkiahan voi tarvita siinä sängyn vieressä heti ensimmäiseksi aamulla, ettei sitten tarvitse laskea jalkoja kylmälle lattialle, ja minähän jatkan tätä piirrosta kuitenkin ihan kohta, ja tärkeät paperitkin muistaa helpommin, jos ne on esillä työpöydällä. Eikä palapeli pöydällä tarkoita 1500 yksittäistä pientä palaa vaan yhtä keskeneräistä isoa kuvaa...


3. Meillä on taipumusta liioitteluun...

"Tule, saattaja, tule, vastenmielinen julma opas,
ohjaa, hurja luotsi, meren uuvuttama alus
suoraan kohti murskaavia kallioita!"
- Shakespeare, Romeo ja Julia
Emo on - Pikku Myyn sanoin - "sentimentaalinen pillittäjä", mutta 
onneksi Anton osaa pistää emon järjestykseen.

4. ... ja jälkikäteen nolottaa. Paljon.

"Näkiköhän joku..?"

5. Aina löytyy uusi haave.


Aina löytyy uusi kiinnostava asia, josta haluaisin tietää lisää. Maailma on kiinnostava paikka, vaikka miten yrittäisin vakuuttaa itselleni olevani vakava kyynikko. Antonkin on jatkuvasti kiinnostunut maailmasta ja oppii kokoajan uutta. Nytin se oppi avaamaan liukuoven, päästäkseen repimään läksyhuoneen verhot alas!


Tunnustus haasteineen lähtee meiltä edelleen blogille sammuttakaa aurinko. Blogin kuvat ovat todella kauniita, ja olisi hauskaa saada tietää jotain tämän bloggaajan kummallisuuksista.


Saimme tunnustuksen myös Salmiakkivarpaalta ja vadelmanenältä Kiitos paljon! Ja terveiset ja onnittelut meiltä yksivuotiaalle Elmolle, ihanalle tulevalla isikissille :)

Tunnustuksen säännöt ovat:
1. Kiitä tunnustuksen antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi tunnustuksen sinulle.
2. Valitse 5 ihanaa (alle 200 lukijan) blogia, joille haluat tunnustuksen antaa ja kerro se jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3. Toivo, että ihmiset joille tunnustuksen jätit jakavat sen eteenpäin.

Tämän tunnustuksen haluan antaa Selmalle ja kumppaneille. Seuraan erityisellä mielenkiinnolla blogin pentukuulumisia ja ihastuttavia kuvia!

2 kommenttia:

  1. Voi kun hauskoja kuvia :D

    Onnea nyös toisesta tunnustuksesta! Ihan tuli sekin oikeaan paikkaan.

    VastaaPoista
  2. Ihanat kuvat ja tekstit, hienoa että kehtaisitte tunnustaa nämä omituiset tapanne kun niistä tuli hyvä mieli lukiessa :)

    VastaaPoista